Puur
Het fruit van oude hoogstamfruitrassen is van nature iets zuurder van smaak. Sjang Crombach vertelde altijd dat je het fruit zo laat mogelijk moest oogsten. Niet plukken maar rapen was zijn devies. En zo gebeurt het nog steeds.
Het zongerijpte fruit heeft een optimale zoet/zuurverhouding, hetgeen resulteert in een specifieke smaak: Een (h)eerlijk en dus puur product dat de ontwikkeling van de (natuur)voedingsbranche in Nederland vanaf het begin heeft meegemaakt.

De smaken
Alle Stropen en Diksappen van Crombach zijn van 100% biologisch fruit en voorzien van het Europees Bio keurmerk. Geen toegevoegde suikers, dus iets zuurder van smaak. Je proeft 100% biologisch fruit

Stroop
Diksap

Appelstroop
Appel-, Perenstroop

Appel-, Peer- en Dadelstroop

Perenstroop

Rinse Appelstroop

Appeldiksap
Perendiksap
Appel- en Perendiksap
Appel- en Zwartebesdiksap
Appel- en Kersendiksap
320gr, 450 gr, 5kg.
500ml en 1L

Speciale aanmaak naar wens voor retailers is mogelijk. Mail naar René Franssen voor meer informatie. stropen@crombach.nl

Pure beleving

Stroop is saai, oudbollig en alledaags?...beslist niet.Crombach stroop in sauzen, als binder, of in een frisse dressing. Bij stoofvlees of dessert. Wat dacht je van puur op je boterham Geeft energie en is gezond. Crombach stroop in de keuken...gezond, traditioneel en verrassend maar vooral 100% puur!

 

 


Laat ons meegenieten van je Crombach beleving.
Ga naar onze Facebook pagina. Laat een bericht achter met een lekker recept en foto. Deel het met anderen. Gebruik je fantasie en smaakpapillen. Maak ieder kwartaal kans op een uniek Crombach Stroop blik van maar liefst 5kg Appel- of Appel- en Perenstroop naar keuze!

 

Crombach Facebook

Hoe echte Heuvellanders Crombach beleven
(Binnenkort na te lezen)
Erik van Loo
Patron & Cuisinier
Restaurant Parkheuvel, Rotterdam


Sjef Bessems
Patron & Cuisinier
Hotel Ons Krijtland, Epen

 

 

Ontdek Crombach (binnenkort hier te downloaden)
Een unieke 20km wandeling voert je langs enkele hoogstam-boomgaarden om uiteindelijk uit te komen bij de Bellet boomgaard van wijlen Sjang Crombach. De oorsprong van Crombach Stropen en Diksappen. Deze boomgaard ligt in een helling en is vrij toegankelijk. Hij biedt tevens een schitterend uitzicht over het Heuvelland.
Tegenwoordig heeft Stichting het Limburgs Landshap de boomgaard in beheer. Eventueel overnachten kunt u bij Camping Hoeve de Gastmolen, Herberg de Smidse of Hotel Ons Krijtland.

 

Crombach Stropen en Diksappen
Crombach Stropen en Diksappen
Crombach Stropen en Diksappen Kantoor: Lemierserberg 23 | 6291NM Vaals | stropen@crombach.nl ----- disclaimer
©.2012 Ivo Vleugels | pdmedia